Siirry sisältöön

Lumityöt & lumenpudotukset

Tarjoamme asiakkaille apua niin lumitöissä kuin lumen- sekä jäänpudotuksissa.

Palvelemme kiinteistönomistajia, kiinteistöyhtiöitä sekä omakotitalo- ja rivitaloasukkaita. Teemme lumenpudotukset katoilta ammattitaidolla ja asianmukaisin turvavälinein.

Lumenpudotus

Tiesitkö, että kattorakenteet ovat kovilla raskaan lumi- tai jääkuorman alla. Jos katon kantokyky pettää, katon rakenteet voivat vaurioitua. Siksi on tärkeää pitää katosta huolta ja pudottaa lumet tai jäät asianmukaisesti.

Helsingissä voidaan tarvita vilkasliikenteisissä kaduilla lumenpudotus apua, johon voi myös tarvita luvanvaraisia liikennejärjestelyitä. Esimerkiksi maassa täytyy olla turvamies varmistamassa jalankulkijoiden turvallisuus töitä suorittaessa.

Lisäksi lumenpudotukseen liittyy riskejä, jos asianmukaisia suojavarusteita ei käytetä. Siksi on turvallisempaa jättää lumenpudotukset alan ammattilaisille, jotta työ tulee tehtyä turvallisesti, kattoa tietenkin vaurioimatta. Hoidamme tarvittavat luvat sekä liikennejärjestelyt.

Auraukset, hiekoittaminen & lumityöt

Kovalla lumisateella lumi kerääntyy helposti taloyhtiön tai omakotitalon pihateille niin, että liikkuminen vaikeutuu ja lumi aiheuttaa myös liukastumisen riskiä jalankulkijoille. Teemme pihojen auraukset kädenkäänteessä sopivalla kalustolla ja muut lumityöt lapiosta lava-autoon. Hiekoitamme pihan ja varmistamme, että kävelytiet ovat riskittömässä kunnossa ja suolattuna tarvittaessa.

Lumenajot

Suurilta katoilta erityisesti kerrostalojen teiden varsille ja piha-alueelle tulee paljon lunta. Lumi tulee saada pois pian ja siksi tarjoamme myös lumen poisajot osana palveluamme. Erikokoinen kalustomme varmistaa sen, että pystymme tarjoamaan poisajot niin pienestä kuin suuremmastakin pihapiiristä tai katualueelta. Viemme lumet nopeasti ja siististi pois, ja teemme tarvittavat lumityöt pihapiirissä, jotta asukkailla on helppo liikkua suurenkin lumentulon jälkeen tai kattolumen pudotuksen päätteeksi.

Lumenajot suoritamme sopimuksen mukaan joko urakkahinnalla tai tuntityönä aina asiakkaan toiveita kuunnellen. Talopekoille on tärkeää asiakkaan tyytyväisyys ja hyvin suoritettu työ. Siksi teemme kaikki työt 100% tyytyväisyystakuulla.

Lumenajot kannattaa lisätä palveluun kun tehdään lumentipusta. Lumenajamattomuus on suurempi vaara yhtiön osakkaille kun sen pitäminen kinoksina tontin luona. Siksi lumenajot on syytä varata budjettiin. Teemme lumenajot Helsingin, Espoon ja Vantaan alueella nopeasti ja varmasti.

Hiekoitus ja suolaaminen

Kulkuväylien ja ulkoportaiden jäänpoisto ja säännöllinen hiekoittaminen varsinkin suojasään aikaan ja keväisin lumien sulaessa on ensiarvoisen tärkeää liukastumisonnettomuuksien estämiseksi. Liukkautta voidaan torjua myös suolaamalla tai käyttämällä muita jääntorjunta-aineita. Teemme kaikkialla Helsingissä hiekoitus- ja suolaustyöt niin kerrostalojen, rivitalojen, omakotitalojen, kuin liikekiinteistöjenkin pihoilla, kulkuväylillä ja pysäköintialueilla.

Hiekoitushiekan siivoaminen

Myöhemmin keväällä, kun lumet sulavat, huolehdimme talven aikana käytetyn hiekan siivoamisen ja poiskuljetuksen pihoilta ja kulkuväyliltä.

Alueemme

Toimimme Helsinki, Espoo & Vantaa akselilla.

Tarjoamme 100% tyytyväisyystakuun

Meille tärkeänä arvona on toteuttaa asiakkaan toiveet parhaimmalla mahdollisella tavalla. Siksi tarjoamme työllemme 100% tyytyväisyystakuun.

Yritys

Olemme toimineet pääkaupunkiseudulla jo vuodesta 1994 lähtien. Hoidamme kokemuksella ja ammattitaidolla erilaiset lumityöt. Tarjoamme asiakkaillemme laadukasta ja monipuolista osaamista.

Palveluksessamme on 30 asiantuntevaa ja osaavaa alan ammattilaista, joista jokaiselle laadukas työnjälki on kunnia-asia. Työskentelemme huolellisesti ja joustavasti, aina asiakkaan parhaaksi. Huomioimme lisäksi aikataulut, jotta ikäviltä yllätyksiltä säästytään. Työllistämme tarvittaessa myös ammattitaitoista aliurakoitsijaverkostoamme.

Luotettava ja asiakaslähtöinen rakentaminen

Tapaamme toimia määrittävät arvomme, visiomme ja hyvän liiketavan periaatteemme sekä lait ja säädökset. ”Asiakas ensin” on tärkein ohjenuoramme. Asiakkaan tarpeiden täyttäminen laadukkaalla rakentamisella on toimintamme ydin.

Tilaajavastuulain edellyttämät asiakirjat pääset tarkastamaan täältä. Täydellisen raportin katsominen vaatii rekisteröitymisen Tilaajavastuu.fi-järjestelmään.

Suurimmat asiakkaamme

OTA YHTEYTTÄ LUMITÖISSÄ

Nimi(Pakollinen)