Siirry sisältöön
Ota yhteyttä

Yritys

Remontit ja rakentaminen aina asiakaslähtöisesti jo vuodesta 1994

JusPek Oy on toiminut pääkaupunkiseudulla jo vuodesta 1994 lähtien. Hoidamme kokemuksella ja ammattitaidolla erilaiset remontit, saneerauksen ja uudisrakentamisen. Tarjoamme asiakkaillemme laadukasta ja monipuolista osaamista.

Toteutamme muun muassa laadukkaat huoneistoremontit, saunaremontit sekä kylpyhuoneiden saneeraukset. Maalaus, tapetointi, laatoitus, mattotyöt ja lattia-asennukset – meitä saat aina ammattitaitoiset palvelut!

Palveluksessamme on 30 asiantuntevaa ja osaavaa rakennusalan ammattilaista, joista jokaiselle laadukas työnjälki on kunnia-asia. Työskentelemme huolellisesti ja joustavasti, aina asiakkaan parhaaksi. Huomioimme lisäksi aikataulut, jotta ikäviltä yllätyksiltä säästytään. Työllistämme tarvittaessa myös ammattitaitoista aliurakoitsijaverkostoamme.

Luotettava ja asiakaslähtöinen rakentaminen

Tapaamme toimia määrittävät arvomme, visiomme ja hyvän liiketavan periaatteemme sekä lait ja säädökset. ”Asiakas ensin” on tärkein ohjenuoramme. Asiakkaan tarpeiden täyttäminen laadukkaalla rakentamisella on toimintamme ydin.

Tilaajavastuulain edellyttämät asiakirjat pääset tarkastamaan täältä. Täydellisen raportin katsominen vaatii rekisteröitymisen Tilaajavastuu.fi-järjestelmään.

Henkilöstö

Juha Vierimaa

Toimitusjohtaja

050 3232 532

juha.vierimaa@juspek.fi

Johanna Salmi

Henkilöstö- ja taloushallinto

050 3317 318

johanna@juspek.fi

Vesa Nissinen

Työnjohtaja

050 3232 030

vesa.nissinen@juspek.fi