Palvelut

palvelut - juspek

Rakennamme, remontoimme, saneeraamme, maalaamme, varastoimme…

 

Palvelut ja osaamisemme ulottuu monipuoliseen tarjontaan, myös rakentamisen ja remontoimisen ulkopuolelle. Ydinosaamistamme on rakentaminen, remontoiminen, saneeraaminen ja liittyvät työt. Lisäksi voimme varastoida irtaimistoasi esimerkiksi remontin ajaksi.

 

 

Tutustu tarjontaamme – me toteutamme tarpeesi ja täytämme toiveesi!

Rakentaminen ja remontointi

 

JusPek rakentaa, remontoi & saneeraa. Rakennus- tai remonttiprojekti sisältää usein myös asioita, jotka ovat välttämättömiä, mutta joita ei tule heti ajatelleeksi. Muutto, tavaroiden säilytys remontin ajan tai ylimääräisten tavaroiden varastointi. Ne voivat tuottaa ylimääräistä huolta monissa tilanteissa. JusPek hoitaa myös tavaroiden varastoinnin ja samalla hoituu myös muuttolaatikoiden vuokraus.

 

JusPek suunnittelee ja toteuttaa remontit ja saneeraukset kaikkiin huoneistojen sisätiloihin:

• keittiöt
• kylpyhuoneet
• saunat
• wc:t
• parketit ym. lattiamateriaalit
• seinät
• kaapistot

Osaamisemme ulottuu koko huoneistoon – lattiasta kattoon. Pyydä remonttikohteestasi maksuton kustannusarvio: asiantuntijamme käy tarvittaessa paikan päällä arvioimassa remonttikohteen ja saat aikataulu- ja kustannusarvion nopeasti.

 

Muista kotitalousvähennys!

 

Remontista saat myös kotitalousvähennystä. Lue lisää kotitalousvähennyksestä verohallinnon www.vero.fi -sivuilta »

Varastointi

 

Varastoimme huonekalut ja irtaimistosi, esimerkiksi remontin ajaksi tai pidemmälläkin aikavälillä. Olemme kilpailukykyinen vaihtoehto pienvarastointiin.

Muuttolaatikoiden vuokraus

 

Hyvä muuttolaatikko on muuttajan paras kaveri, josta on iloa sekä ennen että jälkeen muuton. Meiltä saat kestävät ja kätevät muuttolaatikot joilla muuttaminen sujuu. Toimitamme ja noudamme muuttolaatikot haluamastasi osoitteesta. Pyydä tarjous!

Lumenpudotukset ja lumityöt

 

Talvisin palvelemme kiinteistönomistajia, kiinteistöyhtiöitä, omakotitalo- ja rivitaloasukkaita lumenpudotuksilla ja lumitöillä. Teemme lumenpudotukset katoilta ammattitaidolla ja asianmukaisin turvavälinein. Samoin lumityöt ja lumenpudotukset katoilta luotettavasti ammattitaidolla ja asianmukaisin turvavälinein.

rakennusmies - juspek

Kuvia rakennus- ja remonttikohteistamme: