Palvelut

palvelut - juspek

Rakennamme, remontoimme, saneeraamme, maalaamme, teemme lumitöitä…

 

Palvelut ja osaamisemme ulottuu monipuoliseen tarjontaan, myös rakentamisen ja remontoimisen ulkopuolelle. Ydinosaamistamme on rakentaminen, remontointi, saneeraaminen ja niihin liittyvät työt.

 

Tutustu tarjontaamme – me toteutamme tarpeesi ja täytämme toiveesi!

Rakentaminen ja remontointi

 

Juspek rakentaa, remontoi & saneeraa. Rakennus- tai remonttiprojekti sisältää usein myös asioita, jotka ovat välttämättömiä, mutta joita ei tule heti ajatelleeksi. Muutto, tavaroiden säilytys remontin ajan tai ylimääräisten tavaroiden varastointi. Ne voivat tuottaa ylimääräistä huolta monissa tilanteissa. Juspek hoitaa myös tavaroiden varastoinnin ja samalla hoituu myös muuttolaatikoiden vuokraus.

 

Juspek suunnittelee ja toteuttaa remontit ja saneeraukset kaikkiin huoneistojen sisätiloihin:

• keittiöt
• kylpyhuoneet
• saunat
• wc:t
• parketit ym. lattiamateriaalit
• seinät
• kaapistot

Osaamisemme ulottuu koko huoneistoon – lattiasta kattoon. Pyydä remonttikohteestasi maksuton kustannusarvio: asiantuntijamme käy tarvittaessa paikan päällä arvioimassa remonttikohteen ja saat aikataulu- ja kustannusarvion nopeasti.

 

Muista kotitalousvähennys!

 

Remontista saat myös kotitalousvähennystä. Lue lisää kotitalousvähennyksestä verohallinnon www.vero.fi -sivuilta »

Lumenpudotukset ja lumityöt

 

Talvisin palvelemme kiinteistönomistajia, kiinteistöyhtiöitä, omakotitalo- ja rivitaloasukkaita lumenpudotuksilla ja lumitöillä. Teemme lumenpudotukset katoilta ammattitaidolla ja asianmukaisin turvavälinein. Samoin lumityöt ja lumenpudotukset katoilta luotettavasti ammattitaidolla ja asianmukaisin turvavälinein.

 

Kuljetamme tarvittaessa lumet myös pois paikalta lumitöiden jälkeen.

rakennusmies - juspek

Kuvia rakennus- ja remonttikohteistamme: